Kjer Gorenjska podaja roko Primorski leži naša kmetija ˇZa robomˇ. Na svežem gorskem zraku in nadmorski višini 1000m se vam ponuja prekrasen razgled na okoliške hribe. Od mesta Cerkno smo oddaljeni 10 km, od smučarskega centra Cerkno pa le slab kilometer. 

V poletnem času so apartmaji odlična izhodišča za planinske izlete na Porezen, Blegoš, Črni vrh … Družine z majhnimi otroki lahko pri nas uživajo v družbi naših domačih živali, ali pa raziskujejo okoliš, saj imamo veliko primernih terenov za sprehode po gozdu, nabiranje gob, malin, borovnic … 

zimskem času imate blizu smučišče, lahko pa se zapeljete v Cerkno in si privoščite sprostitev v termalnem bazenu in savnah.
APARTMA 1

Apartma je v hiši, v drugem nadstropju. Ima dve spalnici, v eni je francosko ležišče, v drugi pa velika zakonska postelja. Apartma ima kuhinjo z bivalnim prostorom, kjer je pomožno ležišče za dve osebi. V kuhinji je električni štedilnik, mikrovalovna pečica, hladilnik, pomivalno korito,…

V apartmaju je brezžična internetna povezava in satelitska TV. V kopalnici je tuš, WC, umivalnik in bide.

Za 4 do max. 6 oseb.


APARTMA 2 IN 3


Apartmaja sta enaka.

V spodnjem prostoru je kuhinja z bivalnim prostorom ( raztegljivo ležišče) in TWC. V kuhinji je štedilnik s električno pečico, pomivalno korito, hladilnik.

V apartmaju je brezžična internetna povezava in TV.

V zgornjem nadstropju je spalnica za tri osebe.  

Apartmaja imata balkon.

Za 2 do max.4 osebe.

Vsi apartmaji imajo na razpolago ogrevan prostor za shranjevanje in sušenje smučarske opreme , koles, vozičkov. V  prostoru je tudi zamrzovalna omara na razpolago gostom apartmajev.

 V poletni sezoni lahko gostje  uporabljajo tudi zunanji žar.

Vsakemu apartmaju je na razpolago parkirno mesto pred hišo.

Miroslav Špik s.p., Cerkno

041 722 924